Skip to main content

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΟ/ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (οσο πραγματικα μπορει να ειναι τα ζώδια τέλος πάντων, ανάλογα με το πόσο πιστεύει ο καθένας) ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΓΩ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΖΩΔΙΩΝ... ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ SERIOUSLY, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ COMMENTS ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ/ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΤΛ! ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...
Love JNM!

Αυτό το κείμενο δεν έχει να κάνει με τα ζώδια όπως τα γράφουν τα περιοδικά ή όπως τα περιγράφουν οι αστρολόγοι. Έχει να κάνει με τα ζώδια όπως τα έχω ζήσει εγώ. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο κάποια ζώδια θα έχουν μεγαλύτερη ανάλυση και κάποια όχι, ανάλογα με το τι έχω συναντήσει. Είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες από όλους σας και οι συμβουλές που έχω να σας δώσω. Μπορείτε να τα πάρετε εντελώς σοβαρά ή και καθόλου. Με χιούμορ και αγάπη...
Υ.Γ. οι καταστάσεις που περιγράφονται, μπορεί και να MHN είναι τελείως συμπτωματικές...

Κριός
Ξεκινάω από τον κριό, όχι γιατί είναι το πρώτο του ζωδιακού, μιας και δεν πρόκειται να γράψω για τα ζώδια με βάση τον κύκλο τους, αλλά γιατί εγώ είμαι κριός και γουστάρω το ζώδιό μου να το βάλω πρώτο. Γιατί είναι γαμάτο. Όπως είμαι κι εγώ. Αν άνηκα σε κάποιο άλλο ζώδιο του κύκλου θα ήθελα να μου σπάσω το κεφάλι, ο κριός όμως καταφέρνει να σπάει το κεφάλι του μόνος του.
Δεν θέλω να μιλήσω για τον κριό όπως όλοι –δηλαδή αρνητικά- ότι είναι attention freak και ότι έχει προβληματική συμπεριφορά, ή και θετικά - ότι είναι γεννημένος ηγέτης, αρχηγάρα! Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω μια μεγάλη συμβουλή. Ο κριός είναι αυτοκαταστροφικός τύπος. But when he’s going down, he will fucking get you ALL with him!!! Γι’ αυτό πολύ απλά αν ακούσετε το τικ τακ της ωρολογιακής του βόμβας, τρεχάτε ποδαράκια σας. Σίγουρα λίγο πριν πάρει φόρα για να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο, θα έχει ήδη αρπάξει εσένα από το χέρι και θα σε κοπανάει με μανία.
Ο κριός επίσης έχει την τάση να σε πείθει να κάνεις αυτό που θέλει. Θα ξεγελαστείς πολλές φορές νομίζοντας ότι η καταπληκτική ιδέα του να πας να βάψεις το μαλλί σου ένα χρώμα το οποίο δε σου ταιριάζει καθόλου, είναι δική σου. Στην πραγματικότητα ο κριός σου περνούσε ύπουλα αυτή τη σκέψη στο μυαλό για να μη χρειαστεί να μπει στο κόπο να σε πείσει straight forward, κάτι το οποίο θα είχε το ρίσκο της αποτυχίας.
Λιονταράκια ο κριός είναι ο ύπουλος εχθρός σας. Μπορεί να είσαστε ο βασιλιάς, αλλά ο κριός είναι ο master chief. Και θα χρησιμοποιήσει αυτή τη τεχνική του για να σας κάνει ότι θέλει. Θα δίνετε τις διαταγές σας από το βασιλικό σας θρόνο, μόνο που οι διαταγές σας θα είναι η επιθυμία του κριού. Είναι ο μικρός Jafar δίπλα στον σεΐχη.
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται και τα διχασμένα ζώδια του κύκλου όπως οι ιχθύς και οι δίδυμοι. Έχετε τη τάση να είσαστε κυκλοθυμικοί, αναποφάσιστοι και σχιζοφρενείς, και ο κριός θα γίνει καθρέφτισμα του εαυτού σας!! Θα σας πρήξει όπως τον πρήζετε και θα σας χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο σας με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε εσείς σ’ αυτόν. Στο τέλος το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τσακώνεστε σαν παιδάκια για το ποίος ξεκίνησε πρώτος, έχοντας και οι δυο στο μυαλό σας ότι είσαστε αθώοι.
Ξέρεις ότι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν έχεις 2 κέρατα σφηνωμένα στο κώλο σου. Ή στο κεφάλι σου...
Αυτη τη στιγμή: Έχεις τσαντιστεί όριο με όσα γράφω, αλλά για να μη το καταλάβει κανένας φωνάζεις με όλη σου τη δύναμη οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑΑΑΑ ΓΑΜΩΤΟ!!

Σκορπιός
Τι μαλάκες είσαστε εσείς οι σκορπιοί, μου λέτε; 
Είσαστε η χαρά της παρέας. Ήρεμα ατομάκια, φιλικά, ερωτικά...και μια μέρα απ’ το πουθενά κάνετε ένα κλικ και μεταμορφώνεστε στον δαίμονα της Ταζμανίας και τα γαμάτε όλα. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Οι άντρες είναι το χειρότερο ζώδιο για να έχεις γκόμενο. Δεν νομίζω ότι έχω γνωρίσει άντρα που δεν κεράτωσε. Είναι ικανός να σε βγάλει για ποτό και να σου γνωρίσει τις 2 φίλες του. Οι 2 φίλες του στη πραγματικότητα είναι οι 2 άλλες γκόμενές του, οι οποίες αντίστοιχα νομίζουν η μία για την άλλη ότι είναι ‘εκείνη η φίλη μου που σου έλεγα από τα παλιά, καλύτερα να μη καταλάβει ότι τα έχουμε γιατί είναι κολλητή της πρώην μου και ξέρεις...’ κι εσύ σα μαλάκας you go with his flow επειδή τον βλέπεις τόσο χαλαρό που αποκλείετε να σου λέει ψέματα. Στην πραγματικότητα σου λέει ΜΟΝΟ ψέματα. Και στ’ αρχίδια του κι όλας. Έχει ένα τρομερό κάρμα που τον προστατεύει μόνιμα απ’ το να πάει κάτι στραβά. Θα ήθελα πολύ να πω πως κάποτε την πατάει. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι μαλάκας all the way και ο θεός τον λατρεύει. Θα σε αφήσει να τα λες με την παράλληλη σχέση του, όσο εκείνος σαλιαρίζει στη τουαλέτα με τη γκόμενα απ’ το δίπλα τραπέζι.
Οι γυναίκες πάλι είναι λίγο διαφορετικές. Δε ξέρω αν τις προτιμώ. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τα 2 φύλα. Οι γυναίκες λοιπόν, μπορεί να μην είναι ακριβώς γκομενοπηδήχτρες, αλλά είναι να μην τους γυρίσει το μάτι με τη πάρτη σου. Είτε σε χωρίσουν είτε τις χωρίσεις δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως τη στιγμή που εσύ θα νομίζεις ότι εκείνη θα το μετανιώσει, ότι αυτή τη στιγμή βρίσκετε πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας να τη πάρεις, εκείνη μάλλον έχει γνωρίσει έναν εξωτικό Ισπανό, έχουν φύγει ήδη διακοπές σε κάποιο νησί και πηδιούνται σα ζώα.
Όσο για την εκδικητικότητα του σκορπιού, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω τόσο. Στη πραγματικότητα δεν ξέρω αν οι σκορπιοί είναι τόσο εκδικητικοί. Πιστεύω περισσότερο ότι η συμπεριφορά τους είναι για τη πάρτη τους κι εσύ απλά αυτοτιμωρείσαι που πήγες να το παίξεις μάγκας και τελικά σε παρατήσανε και κάνανε τη ζωή τους. Είναι πιο πιθανό να σου παίξουν τη πουστιά όσο είσαστε ακόμα σε σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική, παρά όταν τους πειράξεις. Οπότε δε γαμιέται, πείραξέ τους, τους μαλάκες, γιατί αν πάει κάτι στραβά, θα καταφέρεις να τα βρεις πιο γρήγορα με τον εαυτό σου, απ’ το να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου να κατηγορείς έναν σκορπιό για τη συμπεριφορά του.
Ξέρεις ότι έχεις επιβιώσει όταν: Τον έχεις κερατώσει πριν να το κάνει ο ίδιος
Αυτη τη στιγμή: Το ύπουλο χαμόγελό σου με τρομάζει...

Καρκίνος
Ο καρκίνος είναι το ζώδιο που κονταροχτυπιέται με τους ιχθύς για το ποιον από τους 2 θέλω να ξεράσω στη μούρη. Αλήθεια. Όλοι οι γλυκουλινουλίνινες είναι καρκίνοι. Κι αν δεν είναι γλυκουλινουλίνινες, είναι οι τύποι ανθρώπων που θα γίνουν χαλί να τους πατήσεις. Μέχρι να φτάσουν όριο και να τα πάρουν κρανίο. Unleash the fury όμως δεν υπάρχει στη περίπτωσή τους. Απλά θα φορτώνουν συνεχόμενα, θα λένε οτι θα κάνουν αυτό, κι εκείνο και το άλλο, και τελικά δε θα κάνουν τίποτα. Ο καρκίνος δε το χει στη φύση του να είναι βίαιος, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Ο τσακωμός μαζί τους είναι άτοπος. Πριν καν συμβεί, ο καρκίνος θα έχει ήδη προλάβει να τσακωθεί μόνος του μαζί σου, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, να βάλει τα κλάματα 7 φορές απο τα νεύρα του, πάλι μόνος του, και τελικά να αποφύγει σε κάποια διπλωματική λύση απέναντί σου. Αν πάλι καταφέρετε να φτάσετε στον τσακωμό, θα περιμένεις γράμμα που θα σου ζητάει συγνώμη μετά απο μερικές ώρες.
Εάν πάλι βρεθείς να διαφωνείς με την περίπτωση του ισχυρογνώμονα καρκίνου, άστον να πιστεύει τα δικά του και δώστου καμιά ωρίτσα να ηρεμήσει. Θα ξεχάσει τι έχει γίνει και όλα θα είναι πάλι μέλι γάλα.
Γενικά ο καρκίνος δεν είναι άνθρωπος που θα σε πετάξει έτσι εύκολα απο τη ζωή του. Πιο πιθανό να το κάνεις εσύ. Αν τελικά το κάνει, σημαίνει οτι το σκέφτεται τουλάχιστον 6 μήνες, και μάλιστα σε συνεχή επικοινωνία με τις συμβουλές των φίλων του, των γονιών, του αδερφού, των καθηγητών, του εργοδότη, του κυριούλη στο μπακάλικο, των τύπων σε random chat στο ιντερνετ, ακόμα και ‘εκείνης της τύπισσας που του φαινόταν πολύ ζώων, αλλά είναι καλό τυπάκι τελικά γιατί του είπε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα΄.
Τα καλά του καρκίνου είναι οτι είναι σταθερός τύπος. Ο χαρακτήρας του φτιάχνετε γρήγορα και οι απόψεις του δεν αλλάζουν εύκολα. Μπορεί να σε κουράσει με το πόσο τις υποστηρίζει, αλλά τουλάχιστον είναι σταθερές. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, απλά πολλές φορές ματαιοδοξεί κι αντί να κοιτάξει το στόχο, θα βάλει τα κλάματα και θα πάει να φάει μια τούρτα για να ηρεμήσει.
Είναι καταπληκτικός φίλος, ο καλύτερος που μπορεί να έχεις, αλλά όσο εσύ θα παλιμπαιδίζεις αλλάζοντας, στυλ, γκόμενους, στέκι, αγαπημένο φαγητό κτλ. εκείνος θα έχει το ίδιο ντύσιμο, θα ακούει την ίδια μουσική και θα έχει το ίδιο κινητό με αυτό που είχε στο λύκειο. Όταν θα αγανακτήσεις με τη σταθερότητά του και θα του πεις ‘μαλάκα ξεκόλλα λίγο’ εκείνος θα σου πει ‘ε τι να κάνω... ‘ λες και δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στο κόσμο.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: έχεις καταφέρει να τον δείς μόνο 30 φορές να κλαίει.
Αυτη τη στιγμή: Πήρες απόφαση να τακτοποιήσεις ένα θεματάκι που έχεις με τον γκόμενο, έτσι για να μου δείξεις οτι μπορείς!...αλλά πρώτα θα πας μια βόλτα μέχρι τον περιπτερά για να σου πει τη γνώμη του.

Δίδυμοι
Α! Η δίδυμοι είναι αυτό που λέγανε οι Τρύπες κάποτε ‘ερωτευμένοι σχιζοφρενείς’, και κανονικά δε θα χρειαζόταν να πω τίποτα περισσότερο. Είναι 2 άνθρωποι σε ένα σώμα ερωτευμένοι μεταξύ τους. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να συνεννοηθείς μεταξύ τους. Ποτέ. Είπα ποτέ; Α sorry, βασικά εννοούσα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Είναι ο Α και ο Β, ο 1 και ο 2, ο κεντρικός και ο προαστιακός. Τα καημένα τα διδυμάκια είναι παρεξηγημένα άτομα. Αντίθετα με τους υδροχόους –που όπως θα δούμε και παρακάτω- είναι μεγάλοι ψεύτες, οι δίδυμοι δεν είναι κακοί εξ’ επί τούτου. Απλά σε κάθε στιγμή της ζωής τους, εσύ θα συναναστρέφεσαι με έναν απο τους 2 χαρακτήρες. Μπορεί δηλαδή για 3 μήνες να συναναστρέφεσαι με τον Α και όλα να είναι καταπληκτικά. Ξαφνικά μια μέρα όμως θα μπεί στη ζωή σου ο Β και θα στα κάνει όλα πουτάνα. Μόλις λοιπόν πάρεις το θάρρος να του ζητήσεις τα ρέστα, ο Α θα έχει ήδη επιστρέψει και ΜΗ γνωρίζοντας ΤΙΠΟΤΑ απο όλα όσα έχει κάνει ο Β, θα σε βγάλει τρελή και υπερβολική. Και φυσικά δε φταίει σε τίποτα γιατί δεν είχε ιδέα οτι ο Β σου μιζεριασε τη ζωή, άλλωστε εκείνος σε αγαπάει και σε νοιάζεται.
Η φάση τους περνάει σίγουρο black out. Αν ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός τότε έχουν και αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ τους. Κουβέντα δε μπορείς να κάνεις γιατί τα δεδομένα τους αλλάζουν με τη ταχύτητα του ίντερνετ.
Προσωπικά, έχω μια τάση να συναναστρέφομαι μαζί τους. Τους έχω δοκιμάσει λοιπόν σε όλα τα επίπεδα. Στο φιλικό, είναι ο τύπος που θα κάθετε δίπλα σου, και τη στιγμή που μιλάτε θα σηκωθεί να φύγει. Έτσι. Χωρίς να πει κάτι. Μπορεί και να έχει λόγο για να το κάνει αυτό, δε λέω, αλλά εσένα σίγουρα θα σου πάρει περισσότερο απο χρόνο για να αποκρυπτογραφήσεις τελικά τη συμπεριφορά του. Σαν εργοδότης ο δίδυμος είναι ο άνθρωπος...ΜΑΛΑΚΑΣ. θα σου πει ‘έλα σήμερα απο το γραφείο’ τη μέρα που εσύ δε μπορείς. Όταν καταφέρεις και αλλάξεις όλα σου τα σχέδια για να πας τελικά στο γραφείο και τον πάρεις τηλέφωνο για να του πεις οτι έρχεσαι, θα σου πει ‘έλα μωρε τώρα, δεν έχει να κάνεις κάτι εδώ τζάμπα θα τραβηχτείς’. Τη Δευτέρα που τελικά θα πας στο γραφείο θα σε κράξει που δεν ήσουν εκεί όταν σε χρειαζότανε. Στα ερωτικά προφανώς είναι ότι χειρότερο έχεις να αντιμετωπίσεις. Που να χει δηλαδή και ωροσκόπο σκορπιό! Και οι άντρες και οι γυναίκες ερωτεύονται τέρμα όριο. Αλλά το παίζουν οτι είναι στ’ αρχίδια τους. Δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να βγούνε για κανένα λόγο. Είναι πιο πιθανό δε να κάνουν ερωτική εξομολόγηση σε σένα τον ίδιο παρά να πουν σε ένα φίλο τους οτι σε γουστάρουν. Αν ήσουν μέσα στο κεφάλι τους πιθανό να άκουγες τον εξής διάλογο:
-πωωωωω θεέ μου την αγαπάω
-τι; Ποια; Αυτή; Χαχαχα σιγά που την αγαπάς ρε μαλάκα
-την αγαπάω σου λέω, τη θέλω!
-έλα ξεκόλλα να πούμε, η φάση είναι μουνάκια , και αλητεία and shit… και σιγά και τη γκόμενα στη τελική.
-λες; Ναι, βασικά...έχεις δίκιο. Ποιος χέστηκε, δε πα να γαμηθεί!!
-τι λες ρε μαλάκα; Να πα να γαμηθεί; Με ποιόν; ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΩ! Σήκω να τη προλάβουμε μη γίνει καμιά μαλακία και τη χάσουμε!!
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:
- πωωωωω θεέ μου τον αγαπάω
-τι; Ποιόν;
-αυτόν, κι αυτόν, κι εκείνον, και τη γκόμενά του δίπλα, και τον άλλο...
Είναι μεγάλη εμπειρία να έχεις διδύμους στη ζωή σου, ειδικά αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, μιας και ο αέρας (που είναι το στοιχείο του) τη δυναμώνει. ‘Τhis is what happens when a tornado meets a volcano’, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, ο μόνος που μπορεί να βγεί αλώβητος απο τη σχέση με τον δίδυμο, είναι ο τοξότης. Που θα τα πάρει όλα στη πλάκα and no hard feelings. O κριός είναι η μέση λύση, γιατί όσο καταστρέφετε, θα τον καταστρέφει και το λιονταράκι, αφού εξαπολύσει το μισό του βασίλειο να τον κυνηγήσει, θα συμβιβαστεί με το γεγονός οτι όλα ήταν ένα κακό όνειρο, θα αποσυρθεί στο θρόνο του και θα επιστρέψει στο να κάνει παρέα με τους όμοιούς του.
Για κανένα λόγο δε θα έπρεπε ένας δίδυμος να μπλέξει με έναν σκορπιό. Θα είναι ένας μαραθώνιος κερατώματος, ειδάλλως, ο σκορπιός θα αλωνίζει αιώνια στη ταράτσα μπερδεμένος για το ποιον απο τους 2 πρέπει να πυροβολήσει με το sniper, ενώ ο δίδυμος θα πηγαινοέρχεται απορημένος για το τι απέγινε εκείνος ο σκορπιός που του φαινόταν εντάξει άτομο.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να αποτρέπει τη σύλληψη παιδιών τα οποία υπάρχει περίπτωση να γεννηθούν στο διάστημα των διδύμων.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν ξυπνήσεις στη κλινική δεμένος με τα χέρια πίσω απο τη πλάτη.
Αυτη τη στιγμή: Δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ' ότι σου λέω γιατί όλη αυτή την ώρα τσακωνόσουν με τον εαυτό σου.

Ιχθύς
Όπως ανέφερα και πιο πριν, ο ιχθύς είναι κι αυτός ένα διχασμένο ζώδιο, και γι΄ αυτό –όπως λέει και η κολλητή μου- δεν είναι τυχαίο που μιλάμε για 2 ψάρια και όχι ένα. Η διαφορά τους με τους διδύμους είναι πως αυτοί οι τύποι θα χαρακτηρίζοντας περισσότερο ως bipolar παρα ως split personality. Σε μη ακαδημαϊκούς όρους, οι ιχθύς είναι το ζώδιο που δε μπορεί ποτέ να αποφασίσει τι θέλει, ποιος είναι, που πάει, τι κάνει.
Οι γονείς που ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο είναι τύποι που θα βομβαρδίσουν τα παιδιά τους με ανασφάλειες και βαραίνουν το κεφάλι τους με γκρίνια. Πρόσεχε μη φας κάτι και πάθεις δηλητηρίαση, να ντυθείς καλά μη κρυώσεις, μην ξεχάσεις να κλειδώσεις και σε ληστέψουν, να οδηγείς προσεκτικά μη τρακάρεις, μήπως παίρνεις ναρκωτικά;;; ε;;;; χριστέ μου! Δεν απαντάει, το παιδί μου παίρνει ναρκωτικά!! Και φυσικά είναι αδιανόητα απρόβλεπτοι.
Οι μικρές και ασήμαντες κακοτυχίες της ζωής τους φαίνονται τεράστιες και απειλητικές. Για αυτούς, το οτι έστριψες στο λάθος στενό μοιάζει συντέλεια του κόσμου επειδή τώρα θα πρέπει να κάνετε ένα επιπλέον τετράγωνο. Εννοείται όμως πως όταν ξέρεις οτι θα τσαντιστούν με κάτι και πας προετοιμασμένος με τις άμυνες σου έτοιμες και ένα κάρο δικαιολογίες σε σκονάκι, θα σε συντρίψουν με το πόσο δε τους νοιάζει αυτό που τους λες. Και τελικά, θα φύγεις απογοητευμένος, με εκείνα τα αόρατα ερωτηματικά πάνω απο το κεφάλι σου και θα ψάξεις κάποιον άλλο να τσακωθείς για να βγάλεις τα νεύρα σου.
Άλλο παράλογο που έχουν τα ψάρια είναι οτι είναι ανίκανοι να πάρουν αποφάσεις μόνοι τους. Μη τους ρωτήσεις ποτέ που θέλουν να πάνε για φαγητό. Αν δεν τους επιβάλεις που θα πάτε, θα περάσετε όλο το βράδυ νηστικοί παίζοντας το παιχνίδι:
-όπου θες εσύ
– όχι όπου θες ΕΣΥ
όχι, όχι δεν έχω πρόβλημα, εσύ όπου θες
Επίσης είναι ο χειρότερος τύπος για να κάνεις σχέδια. Δε θα βγάλεις άκρη. Αν πείτε να βρεθείτε 9 το βράδυ, θα έρθει στις 10. Ενδιάμεσα θα τον πάρεις τηλέφωνο να τον κράξεις κι εκείνος θα σου πει οτι είναι ήδη στο αμάξι, ενώ εσύ θα τον ακούς να τραβάει το καζανάκι της τουαλέτας. Αν πάλι του προτείνεις να βρεθείτε και βλέπετε τι θα κάνετε, θα σου βάλει τις φωνές γιατί δε μπορεί να είναι το πρόγραμμά του στο φλου και γιατί θέλει να ξέρει ακριβώς που θα πάτε και πότε για να είναι εντάξει απέναντι στον εαυτό του. Το επόμενο σαββατοκύριακο θα σου βάλει τις φωνές γιατί δε μπορεί να ακολουθεί προγράμματα και γιατί πιέζετε έτσι και προτιμάει να είναι της τελευταίας στιγμής.
By the way, είναι οι χειρότεροι ψεύτες. Ο ιχθύς δε θα σε κερατώσει γιατί πολύ απλά δεν θα μπορέσει ποτέ να το καλύψει. Θα προδοθεί και ούτε που θα το πάρει χαμπάρι. Είναι κουτοπόνηρος. Μόλις ανακαλύψεις την πουστίτσα του, την οποία σίγουρα έχει καρφώσει μόνος του, θα ενθουσιαστεί με το τρομερό μυαλό σου. Εκεί τον έχεις. Θα νομίζει μια ζωή οτι είσαι ο ένας μάγος τον ανακαλύψεων, ένας γκουρού της ψυχολογίας.
Το τελευταίο και χειρότερο πρόβλημά του είναι η αφόρητη γκρίνια. Είναι όλα άδικα και άσχημα και πάντα όλοι είναι σε καλύτερη μοίρα απο αυτόν. Τα προβλήματα του διαιρούνται σε 2 μέρη. Όσο είναι ακόμα μικρός, κάθε σεζόν νομίζει οτι θα πεθάνει απο έρωτα για κάποια γκόμενα, διαφορετική πάντα. Νομίζει πως ο κόσμος ξεκινάει και τελειώνει στο όνομά της. Στο facebook τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ένα like απο το μέρος της σε κάποιο post του, θα τον προβληματίζει για τουλάχιστον μια βδομάδα, θα το βλέπει μέχρι και στον ύπνο του. Μεγαλώνοντας αυτά θα ξεχαστούν. Θα πάθει ψύχωση με τα λεφτά. Ποτέ τα λεφτά δε θα είναι αρκετά και θα γκρινιάζει συνεχώς όταν του τυχαίνει ένα απρόβλεπτο έξοδο. Επαναλαμβάνω, για τους ιχθύς το σαμιαμίδι είναι δεινόσαυρος και τα γατάκια τίγρης.
Αν έχει και ωροσκόπο καρκίνο, διέγραψε τον απο το κινητό σου και άλλαξε χώρα. Α, και να μη ξεχάσω, οι ιχθύς είναι αυτοί που είναι πιο πιθανό να είναι κρυφό-γκέι. Αν πάλι είναι γκέι, τότε είναι πιθανό να είναι κρυφο-straight
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν βρίσκεσαι στο δικαστήριο κατηγορούμενος για τον φόνο του.
Αυτη τη στιγμή: Γκρινιάζεις απεγνωσμένα οτι τα χειρότερα πράγματα τα έχω γράψει για σένα.

Λεων
Αχ τα λιονταράκια τα αγαπάω!! Εχω περάσει πολύ καλά μαζί τους και μου έχουν φερθεί όμορφα και συγκινητικά. Λυπάμαι λοιπόν που θα πρέπει να τους θάψω. Αγαπημένοι μου λέοντες. Ξέρω οτι είσαστε ένα ζώδιο με αρχοντιά, υπερηφάνεια, ήθος!! But nobody give’s a shit. καλά δε βλέπετε τι γίνετε; όλα τα ζώδια τρέχουν να φάνε το ένα το άλλο κι εσείς αράζετε με το στήθος στητό και κουνάτε τα μαλλιά σας πέρα δώθε παίζοντας το ομορφόπαιδα. Είσαστε εαυτούληδες και ωραιοπαθείς. Στη πραγματικότητα –για μένα- είσαστε οι ηλίθιοι του ζωδιακού κύκλου. Αρχηγοί δε θα γίνετε ποτέ. Αν το καλοσκεφτείτε, στην πλειοψηφία τους οι βασιλείς δε κάνανε ποτέ κουμάντο, ήταν τα πιόνια τα οποία κατευθύνονταν απο κάποιον άλλο. Και τελικά, τρώτε τα μούτρα σας σαν μαλάκες επειδή οι άλλοι σας λένε τι να κάνετε. Όχι μόνο τρώτε τα μούτρα σας, αλλά τρώτε και τα γιαούρτια που σας πετάνε.
Ο κριός είναι ο τύπος που θα σκάσει στη παρέα και θ’ αρχίσει να φωνάζει ΚΟΙΤΑΧΤΕΕΕΕΕΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΕΩΩΩ!! Ο λέων είναι ο τύπος που θα κάτσει ήρεμος σταυροπόδι και θα κουνάει επίμονα και επιδεικτικά το πόδι πέρα δώθε μέχρι να δεις οτι φοράει καινούρια παπούτσια. Όταν του κάνεις κομπλιμέντο θα σου πει πως ούτε που χε προσέξει πως φορούσε αυτά τα παπούτσια σήμερα και τι ευγενικός είσαι που ΕΣΥ το πρόσεξες, έτσι τυχαία. Εν ολίγοις, οι λέοντες θέλουν συνεχώς να ακούνε για αυτούς παρά να μιλάνε οι ίδιοι για τους εαυτούς τους. Θέλουν να τους γαργαλάς τα αφτιά.
Δεν είναι άνθρωποι της διαφωνίας. Τους αναγνωρίζω πως όταν στηρίζουν μια άποψη έχουν δίκιο. Όταν έχουν άδικο θα το παραδεχτούν, θα ακούσουν τι έχεις να τους πείς. Θα σε ευχαριστήσουν που τους άνοιξες τα μάτια και τελικά θα κάνουν τη βλακεία που είχαν στο μυαλό τους εξ’ αρχής. Είναι μάταιος κόπος. Όσες φορές και αν σου πούνε ‘είχες δίκιο ρε μαλάκα, καλά που μου το είπες αυτό’ την επόμενη μέρα θα έχουν γυρίσει στην αρχική τους καθυστερημένη σκέψη και θα πρέπει να κάνετε την ίδια κουβέντα απο την αρχή λες και δεν τα είπατε ποτέ. Είναι όμως ειλικρινείς, δε τους αρέσει το ψέμα. I rephrase, παραέιναι ειλικρινής .Το αυθεντικό λιοντάρι δε θα σου πεί ποτέ ‘μωρέ Μαράκι έχεις πάρει μερικά κιλά τελευταία, σου πάνε βέβαια, αλλά εντάξει πρόσεχε λίγο τι τρως’. ΟΧΙ. Δεν είναι διακριτικός τύπος. Το πιο διακριτικό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν αυτό:
ΠΩΩΩΩΩΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ?? ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΡΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΟΥΘ?? ΚΑΙ ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ; ΚFC ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ’.
Το καλό είναι οτι δεν θα βαρεθείς μαζί τους. Θα σε βγάλουν έξω, θα σου μιλήσουν για τα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντά τους, θα σε παρασύρουν, θα σε ενθαρρύνουν. Χαίρεσαι να τους κυκλοφορείς γιατι ντύνονται όμορφα, μυρίζουν ωραία και τους γουστάρουν όλοι στη παρέα. Μη παίρνεται θάρρος, εξακολουθείτε να είσαστε οι ΗΛΙΘΙΟΙ του ζωδιακού.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: έχεις βγει απο το χώρο του χωρίς να νοιώθεις ο απόλυτος looser.
Αυτη τη στιγμή: έχεις αγνοήσει στα πάντα και με ευχαριστείς για το γεγονός οτι σε είπα ομορφόπαιδο.

Αιγοκερως
Οι αιγόκεροι είναι οι βαρετοί. Είναι οι άνθρωποι χασμουρητό. Είναι ο γκόμενος που δε θα σηκωθεί ποτέ να σε βγάλει για ένα ποτό ή η γκόμενα που δε θα δοκιμάσει ποτέ να κάνει μαζί σου κάτι διαφορετικό στο σεξ. Έχουν ανάγκη τη σταθερότητα.
Συνήθως για να πάρουν μια απόφαση θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα, αλλά θα τους πάρει χρόνια να πάρουν απόφαση οτι ήρθε η ώρα να πάρουν ΤΗΝ απόφαση. Το τρομακτικό είναι οτι ο Αιγόκαιρως, παθαίνει κάτι κρίσεις και αλλάζει τα πάντα. Γίνεται ένας καινούριος άνθρωπος. Αλλά μη φανταστείς, το πολύ μια φόρα τη δεκαετία γίνεται αυτό. Το δεύτερο τρομακτικό, είναι οτι ανα διαστήματα πάλι, τον πιάνει μια μανία να κάνει σχέδια. Για σήμερα, αύριο, του χρόνου, τα γεράματα. Εκεί που δε τον νοιάζει τι του ξημερώνει, βγάζει χαρτί και μολύβι και προνοεί για τη ζωή του απο τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι αιγόκεροι σίγουρα κάνουν τη διαθήκη τους στα 30 και προβάρουν τι θα πουν στα παιδιά τους (που δεν έχουν) για την κρυφή περιουσία που δεν έχουν βγάλει ακόμα.
Καταστροφικός συνδυασμός θα ήταν με τον τοξότη που θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, να είναι όλα εξτρίμ και όλα σε γρήγορους ρυθμούς. Η υπομονή του μοιάζει να μην εξαντλείτε ποτέ. Αν δηλαδή σε μια σχέση τον αφήσεις να δεις ‘που θα πάει’ τα μαλλιά σου Θα ασπρίσουν και η μούρη σου θα ρυτιδιάσει.
Επίσης, κάθε κομπλεξικός αιγόκερως καταλήγει να είναι κριτικός στη ζωή του. Για να μπορεί να είναι ξινός και παπάρας. Μη ρωτήσεις ποτέ τη γνώμη του αιγόκερου για το νέο σου φόρεμα. Θα σε κοιτάξει λες και σου κάνει χάρη που θα πει τη γνώμη του. Τα δευτερόλεπτα που θα περάσουν όση ώρα σε τσεκάρει μοιάζουν αιώνες κι εσένα σε λούζει κρύος ιδρώτας. Αν ανήκει στους ευγενικούς, θα σου πει την καλή του κουβέντα όσο πιο ψεύτικα μπορεί, για να σου δώσει να καταλάβεις οτι αυτό που φοράς είναι σκέτη σαχλαμπούχλα. Η εναλλακτική περίπτωση θα είναι να αγανακτήσει, να μη πει τίποτα και κατα πάσα πιθανότητα να βγάλει ένα επιφώνημα τύπου τςςςςς...
Το άλλο πράγμα που σε φέρνει στα άκρα μαζί τους είναι η εσωστρέφειά τους. Όσο εσύ θα ξέρεις απο τον καλύτερό του φίλο οτι έχουνε τσακωθεί και δε μιλάνε εδώ και μήνες, εκείνος θα σου δείχνει τις φωτογραφίες τους και θα σου μιλάει για το πόσα πολλά έχει ζήσει με τον Αντρίκο και πόσο τον αγαπάει.
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, είναι και αρρωστοφοβικός, με μεγάλη όμως αντιπάθεια στους γιατρούς. Αν χρειάζεται καθαρισμό στα δόντια, θα τον αγνοήσει μέχρι να αρχίσουν να του πέφτουν. Όταν αρχίσουν να του πέφτουν και τρομοκρατηθεί, θα περιμένει να ξαναφτιάξουν μόνα τους απο το φόβο του να αντιμετωπίσει τον οδοντίατρο. Στην ανάγκη μπορεί και να τα κολλήσει.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Σηκωθείς και πας για εκείνο το ρημάδι το ποτάκι μόνος σου.
Αυτη τη στιγμή: Με κοιτάς απαξιωτικά και τελικά αποχωρείς για να πας να φτιάξεις μια diy βιβλιοθηκούλα.

Τοξότης
Ρε συ τοξότη πραγματικά, θες να χαλαρώσεις λιγάκι; Το ξέρω οτι είσαι η απόλυτη απόλαυση, η χαρά της ζωής, ο άνθρωπος που δε θα βαρεθώ ποτέ, αλλά πραγματικά δε σε προλαβαίνω. Και όντως. Που να προλάβεις ένα άνθρωπο που αλλάζει τα ενδιαφέροντα του και τις ασχολίες του το ίδιο γρήγορα με τα status του twitter. Έχει κάνει 4-5 διαφορετικούς χορούς στη ζωή του, έχει μάθει 6 πολεμικές τέχνες, έχει δοκιμάσει 12 αθλήματα εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά είναι κάτι εξτρίμ και έχει αλλάξει 8 διαφορετικά επαγγέλματα.
Ο τοξότης δε ξέρω πως τα καταφέρνει στα ερωτικά του τόσο καλά. Ακόμα και αν είναι μεσήλικας καράφλας κοντοστούπης, θα σου χαμογελάσει κι εσύ θα λιποθυμήσεις απο τη γοητεία του.
Το να έχεις στη ζωή σου έναν τοξότη είναι το απόλυτο challenge. Θα πρέπει όλη την ώρα να προσπαθείς να παραμείνεις δίπλα του ενώ εκείνος θα τρέχει απο δω κι απο κεί. Είναι σίγουρα ο λαδωμένος τύπος με τα αστραφτερά δόντια που χορεύει μέχρι τα χαράματα στη Μύκονο. Είναι το ζώδιο που έχει την ικανότητα να φτιάχνει σούσι τη στιγμή που κάνει bunjee jumping. Είναι ο απόλυτος. Και γι’ αυτό τον μισούνε όλοι. Και το ξέρει. Αυτόματα αυτό τον κάνει προληπτικό. Οι τοξότες κυκλοφορούν με ένα ματάκι στο λαιμό, στο αμάξι, στο ποδήλατο, στο υπνοδωμάτιο. Θα πάρει 10 φορές τη μέρα τη γιαγιά του τηλέφωνο για να τον ξεματιάσει. Θα χωρίσουν τη ζηλιάρα γκόμενα επειδή φοβούνται οτι θα τους κάνει μάγια. Αν και στη πραγματικότητα, καμία τέτοια ατυχία δε τους αγγίζει. Αγγίζει όμως εσένα. Και ο καλός σου φίλος ο τοξότης είναι πάντα δίπλα σου για να σου ανακοινώσει τα κακά μαντάτα. Κατα λάθος. Θα σου χαμογελάσει και θα σε ρωτήσει αν ισχύει οτι ο γκόμενός σου σε κερατώνει γιατί το άκουσε απο το Λιτσάκι. Στην πραγματικότητα τη στιγμή που στο λέει είναι σα να μη καταλαβαίνει που απευθύνετε. Είναι ικανός να σου πει να πας να τον ρωτήσεις κι όλας για να είναι πιο σίγουρη η φήμη. Δε νοιώθει ποτέ οτι ανάβει φωτιές. Ο ίδιο φεύγει αλώβητος και σε αφήνει να τσουρουφλίζεσαι. Δε θες ποτέ να έρθει να σου πει οτι απολύθηκες, το σπίτι σου πλημμύρισε, τη γάτα σου τη πάτησε αμάξι. Θα σου το πεί με τέτοια χαρά, σα να μη τρέχει τίποτα, που για μερικά δευτερόλεπτα θα πιστέψεις πως σου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο. Με το που πετάξει τη βόμβα θα αποχωρήσει με το ίδιο ευτυχισμένο ύφος και θα σε ξανά μπερδέψει. Μήπως τελικά είναι όντως πολύ καλό το γεγονός οτι σου τρακάρανε το αμάξι στο παρκινγκ, απλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα το γιατί;
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Έχεις καταφέρει να επαναφέρεις το πεσμένο σαγόνι σου στη θέση του χωρίς να σου τρέξουν τα σάλια.
Αυτη τη στιγμή: Διαβάζεις το κείμενο απο το iphone 4 ενώ με το ένα χέρι κρατάς το σχοινί του wake board

Ταύρος
Ο ταύρος είναι ο σοβαρός μέχρι αηδίας. Αν είναι γυναίκα θα σε κοιτάξει επικριτικά επειδή φοράς μίνι. Αν είναι άντρας, θα είναι ο μαλάκας φίλος του wannabe γκόμενού σου που δε σε γουστάρει μια και προτιμά εκείνη τη καλή τη κοπελίτσα που είναι πιο γατούλα και δε βρίζει σα νταλικέρης ούτε γαμιέται σα πόρνη. Άσχετα με το αν γαμιέται μόνο μαζί σου.
Στη ζωή του είναι αποφασισμένος να πετύχει και αυτό τον κάνει να πιστεύει οτι έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι. Ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος. Στη δουλειά, στους φίλους, στην οικογένεια. Μέχρι να τον ιντριγκάρει κάτι καινούριο και να τα παρατήσει όλα και να πέσει με φόρα στο νέο του στόχο. Είναι ο κολλητός που θα σε ξεχάσει μόλις βρει γκόμενα. Είναι δηλαδή να μη του βάλεις το κόκκινο πανί μπροστά.
Κατα τ’ άλλα είναι σιχαμερά ρομαντικοί. Ναι ταύρε, όλος ο υπόλοιπος φυσιολογικός πληθυσμός θεωρεί υπερβολή το να γράφεις τραγούδια για τον έρωτα της ζωής σου που τον γνώρισες στο ίντερνετ και βγήκατε μια φορά για καφέ.
Βέβαια ο ταύρος είναι το συμβατικό ζώδιο. Αν θέλει να πάτε για ποτό θα στο πει. Αν εσύ θες να πας cinema θα βάλει στην άκρη την επιλογή του και θα σε συνοδεύσει χωρίς γκρίνια. Είναι ο άνθρωπος που χαίρεται με τη χαρά σου. Ο απόλυτος μαλακοπίτουρας δηλαδή, γιατί χαίρεται πιο πολύ κι απο σένα. Θα συγκινηθεί ακόμα κι αν του πεις οτι κατάφερες να χέσεις μετά απο 3 μέρες, και μετά θα γράψει στο blog του για τον φίλο του που σήμερα είχε μια μεγάλη μάχη και τη κέρδισε.
Ο ταύρος, σαν ζώδιο πασπαρτού που είναι, γίνεται ιδανικός σύντροφος για οποιονδήποτε, μιας και δεν ξέρει πολύ καλά το όχι. Ιδανική επιλογή μάλλον ο λέων, για να του γαργαλάει τ’ αφτιά λέγοντάς του τι όμορφα που λαμποκοπάνε τα μάτια του στο φεγγάρι σαν γυαλιστερές πυγολαμπίδες. Απο την άλλη, ιδανική επιλογή για τον ταύρο δεν είναι ο παρθένος που θα του απαντήσει:
τώρα που είπες γυαλιστερές, πέρυσι τέτοια εποχή, Τρίτη ήτανε, μεσημεράκι, 2.25 ακριβώς με το ρολόι σου λεω! ήμουνα στη Τζιά σ’ ένα ταβερνάκι και τρώγαμε κάτι γυαλιστερές μούρλια, κάτσε να το βάλω στο καρνέ μου να θυμηθώ να αγοράσω γυαλιστερές αύριο που είναι η μέρα του super market.
Κατα τ’ άλλα μην προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τον ταύρο εαν δεν έχετε να του προσφέρετε πολυτέλεια, γιατί η ζωή στο camping του μοιάζει μαρτύριο, ενώ το yacht ταιριάζει περισσότερο στα χαζοβιόλικα εκλεπτυσμένα γούστα του που σίγουρα δε τα απέκτησε μεγαλώνοντας στη Κάτω Μπαλάνα.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν τον έχεις εμπνεύσει για εκείνη τη σονάτα που σκεφτότανε να γράψει.
Αυτη τη στιγμή: Μάλλον είμαι η γυναίκα της ζωής μου. Τρέχεις στο πιάνο για να μελοποιήσεις το κείμενο.

Παρθένος
Ξενέρωτε. Δεν θέλει κανείς να ασχολείται μαζί σου. Είσαι ο ξενέρωτος. Και εκτός του οτι είσαι ξενέρωτος, είσαι ο αρχίδης που θα με προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα τη στιγμή που θέλω να ανοίξω τα πολύχρωμα φτερά μου σαν άλλη πεταλουδίτσα στον φανταστικό κάμπο μου. Ε γάμησε μας ρε μαλάκα, άσε με να το ζήσω και σταμάτα να μου φωνάζεις με τη γαιδουροφωνάρα σου ‘εεεε ξύπνα μωρή κάμπια’. Στη τελική τι σε ενοχλώ;
Ο παρθένος θέλει να έχει συνεχώς δίκιο και αυτό συμβαίνει επειδή τα πάντα στο μυαλό του είναι απόλυτα τακτοποιημένα, με το σειριακό αριθμό τους. Αν λοιπόν του πεις οτι έχει λάθος σε κάτι δε θα το δεχθεί ποτέ, γιατι αυτό αυτόματα σημαίνει για εκείνον οτι έχει αρχειοθετήσει μια πληροφορία λάθος, και θα πρέπει να ανατρέχει στον server, να εντοπίσει τη πληροφορία, να εντοπίσει τη πηγή, να κράξει τη πηγή για τη λάθος πληροφορία και να αποθηκεύσει στη θέση της τη καινούρια. Αυτό όλο είναι πολύ βαρετό, οπότε δε το κάνει. Γι’ αυτό μην προσπαθήσετε ποτέ να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Το πιο πιθανό είναι οτι θα φύγετε έχοντας αποδεχθεί οτι ο ουρανός είναι πράσινος και η θάλασσα ροζ.
Όλη αυτή η παράνοια κρύβει μια τεράστια ανωμαλάρα. Είναι ο τύπος που θέλει τα πάντα τακτοποιημένα στο γραφείο του. Είναι η προσωποποίηση του ψυχαναγκασμού. Αν πάς και του πετάξεις μια κούπα καφέ πάνω στα στοιβαγμένα χαρτιά του, είναι ικανός να βγάλει μαχαίρι να σε σφάξει. Μετά όμως, θα βγάλει και το πουλί του και θα αυνανιστεί πάνω στον χαμό. Είναι ο γείτονας cross dresser, είναι η 50 χρονη BDSMτζου που βγάζει τα βιντεάκια της στο youporn. Αλλά όλα αυτά undercover για να μη γίνει καμιά μαλακία και μας πάρουν χαμπάρι οτι δεν είμαστε σοβαρά άτομα. Γιατί στη πραγματικότητα του αρέσει να είναι ο ξενέρωτος. Και θα του αρέσει ακόμα περισσότερο όταν γίνει ο γερο παράξενος, κάτι που θα κάνει όλους τους υπόλοιπους να τον αποδέχονται εξαναγκαστικά. Χειρότερός του φόβος είναι σίγουρα το Alzheimer το οποίο θα τον αποσυντονίσει απο το τρομακτικά τακτοποιημένο database του.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Έχεις καταφέρει να μην ανοίξεις το στόμα σου ούτε στιγμή.
Αυτη τη στιγμή: Σταμάτησες το διάβασμα στα μισά γιατί αγανάκτησες με τα ορθογραφικά, το λάθος συντακτικό, τη γραμματοσειρά, το στραβό background...

Υδροχόος
Σιχαμερός ψευτάκος. Η υπουλιά προσωποποιημένη. Στο δημοτικό ήταν το καρφί της τάξης. Δε θέλει να είναι κανένας ευτυχισμένος, γι’ αυτό μακριά οι τοξότες.
Είναι ο κατ΄ εξοχήν επαναστάτης των social media. Θέλει όλη την ώρα να προκαλεί, αρκεί να το κάνει με τα νώτα του καλυμμένα. Είναι και κωλόστρα δηλαδή. Και νάρκισσος. Όχι όπως το λιοντάρι. Εκείνο δε θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν ασχοληθείς κι εσύ. Τον υδροχόο όμως τον τρώει μαύρη κακία αν δεν του πείς οτι είναι θεός σήμερα. Το χειρότερο του ελάττωμα είναι όλα. Σκατά. Θα ξεχωρίσω τη μοναδική του ικανότητα στη μυθομανία. Που μάλιστα πέφτει τόσο πολύ με τα μούτρα, που δε μπορεί ποτέ να καταλάβει οτι το χει παρακάνει και οτι δε πείθει κανένα. Πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι αν το κάνει για να πιστέψει ο ίδιος οτι είναι κάτι τρομερό. Η ζωής του απο τον ίδιο: στα 15 του η NASA του έκανε επαγγελματική πρόταση γιατί ήτανε wiz kid. Αρνήθηκε όμως γιατί στο ακριβό σχολείο που πήγαινε οι popular υποχρεώσεις του δεν τον αφήνανε να φύγει τόσο νωρίς στο εξωτερικό. Φοίτησε στο Harvard, αλλά μη το ψάξεις αν είναι αλήθεια γιατί βρισκότανε σε κάποια σημαντική μασονική αδελφότητα με ψεύτικο όνομα για να μην έχει προβλήματα στη καθημερινή του ζωή με τις άπειρες γκόμενες που τον γυροφέρνανε. Τώρα κάνει παρέα με τον Κασιδόκωστα,αλλά δε μπορεί να σου τον γνωρίσει γιατι είναι πολύ busy all the time. Η ζωή του απο τη μαμά του: Τελείωσε με το ζόρι το 2ο λύκειο στα Κάτω Πετράλωνα και στις πανελλήνιες πέρασε στο ΤΕΙ καλαθοπλεκτικής Ηγουμενίτσας. Δε πήγε ποτέ και έγινε πλακατζής, γιατί ένας φίλος του που ξέρει απ’ αυτά και είχε τα κονέ, τον έβαλε στο επάγγελμα. Βγάζεις φράγκα, λέει.
Χωρίζει ανα διαστήματα τη γκόμενά του, έτσι χωρίς λόγο, για να μάθει αυτή. Και τρέχει απο πίσω της όταν τον χωρίσει εκείνη.
Τα ενδιαφέροντά του είναι ουγκ. Δηλαδή, ποδόσφαιρο και πάμε στοίχημα. Το ντύσιμό του είναι καγκούρικο, το αμάξι του κάνει θόρυβο αλλά δε πάει βήμα και η γκόμενά του κομμώτρια της κακιάς ώρας. Δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός, εσύ είσαι κακός που είσαι λαϊκός, και πέτα επιτέλους τα Oakley.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν βρεθείς ούτε στιγμή γοητευμένος απο τα απαράδεκτα ψέματά του.
Αυτη τη στιγμή: Πιστεύεις οτι δεν είσαι έτσι, και μάλιστα θα μου το αποδείξεις όταν μου φέρεις τα αποτελέσματα της ΜΕΝΣΑ. Κρίμα που δε μπορείς να τα βρείς αυτή τη στιγμή.

Zυγός.
Ο ζυγός είναι το καμάρι της οικογένειας. Κουβαλητής, άξιος πατέρας και σύζηγος, σοβαρός γιος, καλό αναθρεμμένη κόρη. Οπότε σίγουρα παίρνει ναρκωτικά.
Είναι ο τύπος που αντίθετα με αυτό που πιστεύουν όλοι -οτι έιναι ο απόλυτα ισορροπημένος-, είναι ο άνθρωπος που παρασύρετε πιο γρήγορα και εύκολα απο οποιονδήποτε. Χθές έκανε το μαλλί του γαλάζιο γιατί γνώρισε ένα παιδί πολύ ουάου και του είπε οτι το γαλάζιο μαλλί είναι THE SHIT΄αυτές τις μέρες. Σήμερα θα παραιτηθεί απο τη δουλειά για να πάει να ασχοληθεί με τη διάσωση της θαλάσσιας χελώνας, επειδή ο man στο forum κάνει το ίδιο και έχει παρατηρήσει οτι παίζει πολύ respect στη φάση του. Αύριο θα σκάσει ντυμένος γκοθάς στο πάρτυ σου γιατί η γκόμενά του ακούει Bauhaus και Lacrimosa. Το καλό για σένα είναι οτι σε κάθε του εμφάνιση θα κλάνεις στο γέλιο.
Κατα τ’ άλλα, θέλει ο υπόλοιπος κόσμος τριγύρω του να είναι αρμονικός και συμμαζεμένος στις επιλογές του. Σαν φίλος περιμένει πως και πως να σταματήσεις να του λες το πρόβλημά σου για να σου πει το δικό του. Σαν εραστής είναι ο τύπος που θα τον ακούς να γαμάει απο τη δίπλα πολυκατοικία και θα βαράς τα τηλέφωνα μπας και σκάσει λίγο και μπορέσετε να κοιμηθείτε επιτέλους βραδιάτικα. Είναι βέβαια και αγαπούλης. Και εαν σε κόψει να είσαι παράλογος χαρακτήρας, θα ερωτευτεί με τα μούτρα.
Στο style όμως δε τον πιάνεις, δεν έχει βέβαια αυτό το elegant του διδύμου, αλλά μια πιο επιθετική, σέξι και μυστήρια εμφάνιση η οποία σε ψαρώνει μόνο και μόνο για να μη καταλάβεις οτι είναι γλυκούλης. Αν ήτανε ικανός για φόνο, σίγουρα θα σκότωνε τον Υδροχόο γιατί αυτό το show off του τρυπάει το μυαλό.
Ο ζυγός είναι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης που σου πετάει στα μούτρα κάτι ακαταλαβίστικο και έχει την εντύπωση οτι ένιωσες περι τίνος πρόκειται. Είναι ο standard hipster τυπάκος που αράζει στη Καρύτση και τραβάει ψαγμένες φωτογραφίες.
Τον τρομάζει ο εαυτός του πολύ περισσότερο απ’ ότι τον τρομάζει ο κακός ο κόσμος. Αν θες να τα πας καλά μαζί του, φρόντισε να του δείξεις οτι είσαι πολύ alternative και special και αναρχικό στοιχείο. Το ‘ενάντια’ attitude τον καυλώνει. Κριέ εσύ νομίζω θα τα κατάφερνες καλά μαζί του, είσαι καλός στα ψεματάκια. Παίξε τον ρόλο σου και το πρόβατο θα ακολουθήσει.
Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Έχεις παρασύρει εσύ εκείνον και όχι αυτός εσένα.
Αυτη τη στιγμή: Έχεις συνειδητοποιήσει οτι όλα είναι προβληματικά ζώδια και δε ξέρεις ποιο να πρωτοερωτευτείς.

JNM © All rights reserved 2011

Comments

  1. Replies
    1. γελασα νυχτιάτικο! καλοοοο... Συμφωνώ με πολλά ζώδια. Και με το δικό μου. Είμαι τοξοτίνα. Κάποτε είχε πεθάνει ο πατέρας μια φίλης μου και από αυτά που της έλεγα με είχε σιχαθεί! Μου λεγε ότι δεν σεβομαι αυτή τη δύσκολη στιγμή μπλα μπλα... Μετά από μερικά χρόνια πέθανε και ο δικός μου. Της μίλαγα με τον ίδιο τρόπο... και τότε συνειδητοποίησε ότι στη δική της δυσκολία ήμουν ειλικρινής και δεν τη χλεύασα.. Συμφωνώ και με άλλα ζώδια... κυρίως με τους διδύμους! Ένα θα σου πω... έχω 5 χρόνια σχέση με δίδυμο και θα μας χωρίσει μόνο ο θάνατος (είτε φυσικός είτε όχι..:Ρ)πάω για ύπνο... cia;)

      Delete
    2. Δεκεμβρης και 13...Σε λυπαμαι

      Delete
  2. Oi skorpioi pseutes? tsk tsk tsk tsk.... poteeeeeeeeeeeeeeee... poli sosto auto peri ekdikitikotitas pantos... poli :)

    episis i esi epeses stous iperkaulous toxotes i ego stis gamo ti mana tous bariemai pou zo.... makari na einai opos ta les alla to deigma mou emena pou einai antirposopeutikotato einai spiti kai pali spiti.... oute banji oute tipota...

    Lonely

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Γιωργος Σουβλατζιδης....εισαι κλασσικος τοξοτης δηλαδη ξερολας και ρηχος αμπελοφιλοσοφος. Οποτε τρως χυλοπιτα απο γυναικα η εχεις προσωπικα προβληματα τρεχεις για ταξιδακια για να σου φυγει ο πονος και η ανασφαλεια. Εχεις τασεις φυγης απο την πραγματικοτητα

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Γαμαμε και δερνουμε φιλε μου...κριαρινα εδω!χιχιχι

      Delete
    2. Μαλακες ειστε και εσεις οι Κριοι αλλα για αλλους λογους τελοσπαντων

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. ma poso dikio mporeis na exeis??? gia tous zugous toulaxiston!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Respect. Για τον τρόπο που τα έγραψες... ΚαραLike που λένε και στο χωριό μου!

    ReplyDelete
  7. μιλαμε δεν υπαρχεις... εχεις πεσει μεσα σχεδον σε... ΟΛΑ!! Ειδικα εκει για τον ταυρο... τι να πω.. εχεις εντρυφησει!! μονο αυτο θα πω!! :P μπραβο!!

    ReplyDelete
  8. Kαταπληκτική γραφή. Γέλασα με την ψυχή μου!!!! Μια τρελή τοξότης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι ζωντοβολα ειστε εσεις οι τοξοτες και ποσο αθλιο χιουμορ εχετε

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. gia yous ydroxoous tha diamartirithw, opoious exw gnwrisei einai kai gamw ta paidia, me para polla endiaferonta, kai pote de goustaroun to psemma kai ti diproswpia...
    OSo gia tous lewntes den einai kai toso kalopaida oso nomizeis...

    ReplyDelete
  11. eimai zugos kai fonazw peritrana bravo!!! xaxaxaxaxaxa

    ReplyDelete
  12. fei
    2-3 'paidia'??
    pote kai pou (kai pws me tosous matakides gyrw?)xexs

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. einai pragmatika krima poy iparxoun anthrwpoi pou den katalavainoun oti to keimeno einai kathara humoristiko. opos episis agnooun teleiws thn eisagogikh paragrafo pou leei oti exei na kanei me ta zwdia opos ta exw zhsei egw. diladi vash empeirion k ton anthrwpwn gyrw mou. oxi genika kai sigoura oxi epagelmatika. oh well...ti na kaneis...

    ReplyDelete
  15. Χαχαχαχα, πολύ γέλασα. Είμαι γυναία Ταύρος και καθόλου συντηρητική, μου αρέσουν οι γυναίκες έξαλλα ντυμένες και με έντονη ερωτική ζωή. Και οι άντρες με έντονη ερωτική ζωή επίσης μου αρέσουν. Με εκνευρίζουν οι καθώς πρέπει και οι πουριτανοί. Ο φίλος μου Τοξότης και είναι όλη μέρα σπίτι. Αλλάζει ενδιαφέροντα, αλλά όχι παραπάνω από μένα. Συνήθως τον παρακαλάω να κάνουμε κάτι καινούριο.
    Πάντος ξαναλέω, γέλασα με την καρδιά μου.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Εγω κατι τοξοτες και κατι διδυμοι που γνωριζω ειναι απο τα χειροτερα ατομα που εχουν περασει στην ζωη μου Μεσα στην υποκρισια, την απιστια και τον ζαμανφουτισμο...

    Οσο για τους Λεοντες ειναι οι μεγαλυτερες και πιο αντιπαθητικες ΨΩΝΑΡΕΣ που εχω γνωρισει εχουν και ενα γελοιο χαμογελο και εναν στομφο σαν ξερολες

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Αυτα δικες σου προσωπικες γνωμες Σουβλατζιδης

      Κατα την δικια μου γνωμη οι τοξοτες ειναι ρηχα μηδενικα και οι διδυμοι εινα απο αμφισεξουαλικοι μεχρι τραβεστι ως και πουτανες...

      Οι διδυμινες ειναι κακασχημες και γκρινιαρες μιλανε πολυ και τις βρισκεις συνηθως κολλημενες με ενα κινητο στο χερι να μιλανε για γκομενους που δεν τις καθονται. Η κλασσικη φραση διδυμινας ειναι "αχχχ γιατι δεν μου καθεται ο ταδε η ο ταδε αχ να ειχα και τον αλλον"...

      Νομιζουν οτι η ζωη ειναι λουνα παρκ χωριζουν πιο γρηγορα μεχρι να πεις κυμινο. Δεν μπορουν να στερεωσουν σε καμια σχεση και αντιμετωπιζουν την ζωη τοσο ρηχα οσο ρηχος και επιφανειακος ειναι και ο χαρακτηρας τους...

      Delete
  18. gt.toso.menos.stous.udroxoous.kale???tranquilo!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Υπαρχουν πολλοι υδροχοοι που ειναι απλα μαλακες

      Μονο οι διδυμοι και οι τοξοτες τους ξεπερνουν σε μαλακια

      Delete
  19. Θεωρώ πως είναι ένα κείμενο με πολύ χιούμορ κι αν σε κάποια σημεία δεν έχει καμιά σχέση με την αστρολογία ... σε άλλα τόσα δίνει την ακριβή περιγραφή με πολύ ιδιαίτερο και αστείο τρόπο... !!!
    Πήρα λοιπόν το θάρρος και το έκανα αυτούσια ανάρτηση στο δικό μου καθαρά αστρολογικό blog... με tag την λέξη "χιούμορ"... ;)
    Εννοείται με όνομα και διεύθυνση του blog στο οποίο ανήκει... !!!
    Παρεμπιπτόντως το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό της ζωδιακής περιοχής των Διδύμων ... αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι προνόμιο όσων ανήκουν σ αυτό το ζώδιο... !!!
    Γι αυτό μην παρεξηγείστε με όσα γράφονται εδώ ... δείτε και την αστεία πλευρά των πραγμάτων απλά και χαλαρά...Το γέλιο αποτοξινώνει ... "φτιάχνει καινούργιο συκώτι... !!! loool

    Υ.Γ. δες αν σ αρέσει κι αν συμφωνείς που τ ανέβασα κι εγώ http://vatikioti.blogspot.com/2011/11/blog-post_6821.html

    ReplyDelete
  20. Min tous akous re Jay!Sto leo ego pou eimai didumos..O A dld.Tora an se kana 3mino mou erthei na to ksanadiavaso to keimenaki sou kai se krakso ti na pw..sorry prokatavolika xaxaxa:D!!Bravo pantos polu sosto humor ontos!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eνταξει αφου εισαι διδυμος καλυτερα να ΜΗΝ σε ακουσουμε τοτε. Τραβα πισω να παιξεις με το κινητο τηλεφωνο σου

      Delete
  21. Και μεταξύ μας....Tα Κριάρια ΓΑΜΑΝΕ.Είναι θεοί.Μου αλλάζουν τα φώτα,μου τεντώνουν τα νεύρα και σαδομαζοχίζομαι μόνη μου τόσο ερεθιστικά στη προσπάθειά μου να τους κοντρολάρω που θέλω κι άλλο!Τοξοτίνα είμαι παρεπιπτόντως και το παραδέχομαι.Είστε το κάρμα μου.Αγαπώ Κριάρια.<3 Και Υδροχοάκια επίσης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματι εισαι τοξοτινα φαινεται οτι εισαι εντελως τουβλο ακομα και απο τα αθλια σου γουστα

      Delete
  22. eliwsa!mou eftiaxes th mera!estw k xioumoristika,kapws etsi tous exw sto mualo m olous vasei zwdiou.krios k gw!tuxaio?de nomizw!xaxaxaxa ;-)

    ReplyDelete
  23. Pseytes oi skorpioi oxi re ....gia toys ix8is ta les poly swsta...pragmatika den kseroun to 8eloun

    ReplyDelete
  24. Sthn arxh mporw na pw oti 3afniastika...oxi tpt allo apla nomiza oti ta elege to palikari/kopelia kanonika me kakia kai oxi me xioumor (ama to peisteyei entaxei)...alla edaxei exei poly fash...xaxaxaxa Koitaxte an kai par8enos mporw na pw oti merikoi einaie tsi skorpines mia xara skorpious den 3erw ......tous leontes tous Latevw..an kai pswnares exoun plaka..xaxaxax ta Kriaria pali ta paw an kai ligo me tsitwnoun....alla san Par8enos den eimai etsi exw poly liontari swzomai kapws.....xaxaxaxaxaxa.....hremiste omws re paidia den eimaste oloi yparxoun kai e3aireseis gia tous didimous amfivalw.....xaxaxaxa as hremisoun kapws ta pneymata...

    ReplyDelete
  25. χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειμαι τοξοτης και σ' αγαπω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. H Λαμπιρη ειναι ανοητη κατινα και εχει ξεσκιστει στα μποτοξ. Πολλα λεφτα χαλαει στα μακιγιαζ και στους πλαστικους για να το παιξει νεουδη

      Delete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρε ποιος του κατουρα τους λεοντες ειναι παντελως ψωναρες. Οι λεονταρινες ειναι πουτανες πολυτελειας με οτι γυαλιζει (ακομα και αμα προκειται για στρας μπιχλιμπιδια) πανε και ανοιγουν τα ποδια τους

      Το οτι εχεις καει απο Σκορπιους, Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους φαινεται ρε καημενε. Σου εχουν αφησει και πολλα κομπλεξ

      Τρεχα γρηγορα σε ψυχολογο

      Delete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ολοι εχουν τα προβληματα τους αλλα οι τοξοτες εχουν τα περισσοτερα. Απλως τα κρυβουν με ψευτικα χαμογελα

      Delete
  28. Το ότι κάποια ζώδια από αυτά δεν ταιριάζουν με το δικό σου το σκέφτηκες;; Λέω εγώ τώρα χ'δ

    ReplyDelete
  29. εντάξει τρελό γέλιο τα διάβασα όλα μόνο έτσι όπως τα γράφεις χαχαχα πάντως νομίζω από προσωπική εμπειρία υπάρχουν 2 ειδη Υδροχόων οι πιο chill και σκεπτόμενοι, βουδισμός, χορτοφαγία αναρχία και αυτοσυγκέντρωση και απ την άλλη οι κάγκουρες, γελοίοι, ψευτομαγκες που δε τους αντέχεις ούτε λεπτό, όλοι όμως έχουν κοινό πως είναι στην καρακοσμαρα τους!!

    ReplyDelete
  30. Πολυ μαλακες οι τοξοτες οντως

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. tha sumfwnhsw oti polla ap'auta isxuoun!
    apla gamato to keimenaki sou... :P

    ReplyDelete
  33. Το αρθρο ειναι προσωπικη αποψη και δεν ειναι αστρολογικο.

    Δεν συμφωνω με ολα οσα διαβασα αλλα ενταξει δεν ταιριαζουμε κατα την δικια μου αποψη ολοι με ολους.

    Κατα τις δικες μου εμπειριες οι λεοντες ειναιι απο τα χειροτερα ατομα που εχω συναντησει πραγματικα οι πιο αντιπαθης και οι πιο φαμφαρονοι ενω και αρκετοι διδυμοι που εχω συναντησει ειναι μεγαλες κατινες και γκεμπελισκοι πισω απο την πλατη των αλλων λενε τα χειροτερα.

    ReplyDelete
  34. ειμαι κ εγω κριος κα σε νιωθωω απολυτα..κορυφη το κειμενο.βεβαια με προβληματισαν οι διδυμοι..

    ReplyDelete
  35. καλο ειναι αχαχα κ ειμαι υδροχοος αλλα δν ειμαστε ακριβως ετσι..αγαπαμε τους φιλους μας κ θελουμε να μας αποδεχονται για αυτο που ειμαστε.εχουμε εναν δικο μας κοσμο κ ζουμε σε αυτον ! απλα δν δενομαστε με κανεναν για αυτο μπορει οι αλλοι να πληγωνονται καμια φορα..και παλι πολυ καλο κειμενακι

    ReplyDelete
  36. Ο Διδυμος και οι αλλοι..
    Διδυμος-Κριος: -Εγω να σε κερατωσα;Τι λες μωρο μου;

    Διδυμος-Ταυρος: -Aσε τιποτα και για μας.Ολα τα φαγες!

    Διδυμος-Διδυμος: -Παμε αλλο ενα γυρω η βαριεσαι;
    -Ασε μωρε..
    -Ναι ρε.

    Διδυμος-Καρκινος: -Θες να πληρωσεις εσυ αποψε;

    Διδυμος-Λεων: -Keep that shit like this!oooo yeaaah..
    Μωρο μου δεν θα χωρισουμε ποτε!

    Διδυμος-Παρθενος: -Οχου μωρε ασ'το θα καθαρισουμε μετα.
    Σκυψε τωρα......

    Διδυμος-Ζυγος: -Επιτελους καποιος που δεν με καταπιεζει.

    Διδυμος-Σκορπιος: -Ειμαι πιο κακος απο 'σενα!ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ

    Διδυμος-Τοξοτης: -Εγω γκρινιαζω; Εσυ εισαι οτι να ναι.

    Διδυμος-Αιγωκερος: -Φτιαχτηκες;Οκ τωρα ασε κατω την
    εφημεριδα με ταοικονομικα.

    Διδυμος-Υδροχοος: -Εισαι τελειως λαθος.
    Εγω θα σου πω πως εγινε.

    Διδυμος-Ιχθυς: -Κλαψε κλαψε κερατα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχαχαχαχαχα φαση έχει το κειμενο σ!Πάντως πολυ θάψιμο πεφτει γενικα για τα διδυμακια..Ηρεμηστε ρε παιδια λίγο!Ούτε ρηχοί είμαστε ούτε επιφανειακοι..απλως φοβομαστε τις δεσμευσεις!ετερον εκατερον πεδεςςςς

      Delete
  37. χαχαχαχαχα...!!! Μπραβο πολυ καλο.... Ειμαι Διδυμος και πρεπει να πω πως μερικα πραγματα ισχυουν κι ολας οπως το οτι τσακωνομαστε με τον εαυτο μας!! Και παλι μπραβο ελιωσα στο γελιο..!!

    ReplyDelete
  38. eisai 8eos/8ea opoios ta egrapse. kozerneis :DD
    liontarokarkinos speaking edw.:p
    pws se lene k poios eisai? se 8elw gia parea!!<3

    ReplyDelete
  39. kala re gamwto pikra8ika otan diavasa gia tous udroxoous.. kamia sxesh me emena pantos..

    ReplyDelete
  40. http://www.youtube.com/watch?v=UIJpr4YAU6g
    Olo me malakies asxoliste

    ReplyDelete
  41. Για μας τα Κριαρια ειναι οπως τα ειπες,λιγοι διαφερουν...ειδικα ομως στον Καρκινο στην τελευταια παραγραφο φωτογραφισες το φιλο μου...κι ο ιδιος φρικαρε που το διαβασε...Το'χεις πολυ πλακα πλακα

    ReplyDelete
  42. Ειμαι διδυμος και το μονο που εχω να πω ειναι οτι πολλα απο αυτα ειναι αληθεια (και ο διαλογος) αλλα μας εχουν ριξει γερο θαψιμο και ειναι λαθος αυτο γιατι ειμαστε απλος πολυπλοκοι ανθρωποι οποτε χαλαρωστε λιγο και δειτε και την καλη πλευρα των διδυμων
    (γνωμη μου)


    ReplyDelete
  43. Τοξοτίνα εδώ.
    Σ' εμάς έπεσες μέσα διάνα, έχω δακρύσει από τα γέλια!!

    Όσον αφορά τους Υδροχόους, δεν ξέρω τι Υδροχόους έχεις γνωρίσει, αλλά εγώ τους λατρεύω(τα μόνα μειονεκτήματα: ώρες-ώρες είναι πολύ ισχυρογνώμονες και "άντρα θέλω τώρα τον θέλω")!!! ❤

    ReplyDelete
  44. 1) Εμείς οι Υδροχόοι είμαστε εκ γενετής ΘΕΟΙ!!
    2)Λεμε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι από το μυαλό μας!
    3)Καλα... Δεν είμαστε τόσο χάλια όπως έγραψες
    4) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ!!

    ReplyDelete
  45. 1) Εμείς οι Υδροχόοι είμαστε εκ γενετής ΘΕΟΙ!!
    2)Λεμε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι από το μυαλό μας!
    3)Καλα... Δεν είμαστε τόσο χάλια όπως έγραψες
    4) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ!!

    ReplyDelete
  46. Μαλακίες για τον Υδροχόο το πιο γαμάτο ζώδιο είμαστε και μιλάμε πολύ χύμα για αυτό γινόμαστε αντιπαθείς στους άλλους. Οι κριοί είναι το πιο άθλιο ζώδιο που έχω συναντήσει ξενέρωτοι και παρτάκιδες, δεν είναι σαν κι εμάς που ενδιαφερόμαστε για τους πάντες άσε που αυτοί λένε περισσότερα ψέματα από εμάς, τα δικά μας είναι λευκά. Αντιθέτως, ο πιο μεγάλος ψεύτης του ζωδιακού είναι οι Ιχθείς.

    ReplyDelete
  47. Είμαι Υδροχόος,η μητέρα μου είναι Δίδυμος,ο πατέρας μου Τοξότης και το αγόρι μου Λεων!Ζω τον απόλυτο εφιάλτη! Αν και αρκετές διφορούμενο έχω να πω έχεις πει ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια! Γειά για παράδειγμα δεν τα πάω καλά με το ψέμα,φοβάμαι να πω διότι ξέρω ότι θα αποκαλυφθει και δυστυχώς ανά είναι να πω ψέμα θα πω κάτι μεγάλο αλλά θα το κάνω απλά να σώσω την κατάσταση και όχι μόνο την δική μου σκεφτομαι όλες τις μεριές!Προσωπικά έχω πόλους τσακωμούς με τον Δίδυμο με κάνε ίσως ότι θέλει γιατί με ρίχνει με τα λόγια και εγώ στα λόγια δεν τα πάω καλά! Αλλά γενικώς δεν έχω μεγάλο πρόβλημα Μις κι είναι μνήμη μου ν την φίλος δεν θα τους προτιμούσα! Τώρα με τους Τοξότες τα πάω καλά μιλάω λέω πράγματα μαζί τους με κατανοούν με συμβουλεύουν! Όταν τσακωνοναστεβγαίνω νικητής ΠΆΝΤΑ έχω τον τρόπο να τους πατάω τους τοξότες! Αχ το κακό-καλό της ιστορίας...Λεων! Το μύρο κι το άσπρο...αλλά τα αντίθετα έλκονται!! Τσακωμοι συνεχώς και χωρίς λόγο βασικά για αστεία θέματα που δυστυχώς δεν βάζει κανείς νερό στο κρασίγια να το φτιάξει εγωισμός παντού! Και σε όλα...είναι γενικά καλοί τύποι και μόνιμοι δεν θα σε απατησουν εύκολα! Είναι αστείοι αλλά παράλληλα σπαστικοι μέχρι αηδίας γενικά είναι δύσκολο τα πράγματα! Αλλά καταλήγει πάντα τόσο όμορφα!!

    ReplyDelete
  48. Δεν κερατώνουμε οι Σκορπιοί όταν αγαπάμε άσε που είμαστε τα πιο γλυκά πλάσματα στον κόσμο. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο να συμβεί γιατί δεν αγαπάμε εύκολα αλλά αν την πατήσουμε την πατάμε για τα καλά! Όσο για την εκδίκηση την έχουμε στο αίμα μας όντως, οπότε ας μην μας ενοχλούν για να μην την γεύονται!

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. οι σκορπιοι ειστε για τον π....ο!

    ReplyDelete
  51. Απιστευτα αληθινό.Ειμαι γυν καρκινος.Τρια χρονια με διδυμο και κοντεψε να καει ο εγκεφαλος μου,μέχρι που αποφασησα να τον διαολοστειλω.Κοριτσια αν θελετε σωας τας φρενας μακρια απ αυτους.Οσο και αν δεν το παραδεχωνται ειναι φευγατοι μαλακες.Την πιο ομορφη και εξυπνη και περιποιτηκη γυναικα να εχουν διπλα τους θα πανε για αλλη.Τελος.

    ReplyDelete
  52. Απιστευτα αληθινό.Ειμαι γυν καρκινος.Τρια χρονια με διδυμο και κοντεψε να καει ο εγκεφαλος μου,μέχρι που αποφασησα να τον διαολοστειλω.Κοριτσια αν θελετε σωας τας φρενας μακρια απ αυτους.Οσο και αν δεν το παραδεχωνται ειναι φευγατοι μαλακες.Την πιο ομορφη και εξυπνη και περιποιτηκη γυναικα να εχουν διπλα τους θα πανε για αλλη.Τελος.

    ReplyDelete
  53. Μιας και ειμαι γυναικα υδροχοος και σε στενή σχεση με εναν σκορπιο, φιλε απλα δεν ξες την τυφλα σου,χαχαχα. Οι σκορπιοί ειναι γαματα παιδια, κυριολεκτικά.. σου βγάζουν την πιστη μεχρι να σε εμπιστευτούν, αλλα αξιζει να τους περιμενεις, οπως αξιζει να περιμενεις και εναν Υδροχόο.
    Υ.ρ1: αα και πειτε οτι θέλετε για τους Υδροχόος..εμεις ξερουμε ποιοι ειμαστε χδ
    Τα φιλια μουυυ..!!

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. συγγνώμη κιόλας αλλά είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα που γράφεις το κείμενο με το μοναδικό ζώδιο που έδειξες εμπάθεια κι όχι χιούμορ ήταν οι Υδροχόοι....γτ;;;μάλλον πρέπει κάποιος υδροχόος να σε παράτησε με το μοναδικό τρόπο που το κάνουν οι Υδροχόοι κι να σε πείραξε τόσο πολυ

    ReplyDelete
  56. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'S APPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.

    ReplyDelete
  57. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'S APPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.

    ReplyDelete
  58. Είδα μαρτυρίες στο Διαδίκτυο για το πώς ο DR WALE βοήθησε πολλούς ανθρώπους να κερδίσουν τεράστια ποσά στη λαχειοφόρο αγορά, έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του για αριθμούς που κέρδισαν. Επικοινώνησα με αυτόν τον άνθρωπο και έκανε ένα ξόρκι και μου έδωσε τους αριθμούς του λαχείου που κέρδισαν. Αλλά πιστέψτε με όταν έληξαν οι κληρώσεις ήμουν ανάμεσα στους νικητές. Κέρδισα ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Πεντακόσια ΔΟΛΛΑΡΙΑ (17.609.500 $) Επιβεβαίωσα ότι το DR WALE είναι πραγματικό και εγγυημένο. Τώρα είμαι ζωντανή μαρτυρία των καλών έργων του DR WALE, ενός προικισμένου ανθρώπου με μεγάλες δυνάμεις, είναι το μυστικό μου αλλά αποφάσισα να κάνω και τον κόσμο γνωστό. Μπορεί να είναι μια βοήθεια για όποιον ενδιαφέρεται. Μπορεί το σχόλιό μου να σου φαίνεται αστείο αλλά είναι η αλήθεια. Και σας υπόσχομαι ότι δεν θα είναι αστείο όταν κερδίζετε και μοιράζεστε μια μαρτυρία με άλλους. Αυτό είναι ένα μυστικό για να κερδίσετε το λαχείο, γι' αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο. Δεν είναι όλοι φυσικά τυχεροί, αν έχετε προβλήματα να κερδίσετε το λαχείο, η λύση για να κερδίσετε είναι ο DR WALE, επομένως επικοινωνήστε μαζί του τώρα για να επιβεβαιώσετε τη μαρτυρία μου. φτάνετε στο DR WALE με αυτήν την επαφή: WhatsApp/Viber +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Αυτό είναι εκπληκτικό πράγμα που πρέπει να μιλήσω για το οποίο χρειαζόμουν μια λύση για να βάλω τέλος σε ζητήματα γάμου που αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Έτσι βρήκα αυτή την υπέροχη μαρτυρία μιας γυναίκας που επαινούσε τον DR WALE για την καλή του δουλειά. είπε ότι ο DR WALE ήταν το άτομο που βοήθησε να γίνει το σπίτι της ένα χαρούμενο σπίτι. είπε ότι η DR WALE έφερε πολλή ευτυχία στο γάμο της που εκείνη και ο σύζυγός της ζουν τώρα ευτυχισμένοι μαζί. Εξήγησε επίσης ότι ο DR WALE βοήθησε ένα ζευγάρι με το όνομα John και Lisa Robinson να κερδίσει 327 εκατομμύρια δολάρια στο τζακ ποτ Powerball το 2016. Με αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες που άκουσα για τον DR WALE επικοινώνησα μαζί του και του είπα προβλήματα που αντιμετώπιζα στο γάμο μου. έχει γράψει πράγματα τώρα, γράφω με πλήρη ευτυχία γιατί ο DR WALE μπόρεσε να φέρει πίσω την ευτυχία μου. εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα, είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το δυνατό μέσο για να εκτιμήσω έναν άνθρωπο που τον εκτιμώ ειλικρινά για τη βοήθειά του και την καλοσύνη του που μου έδειξε. Θέλω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον DR WALE, όντως είστε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΟΡΚΙΟΣ. Χωρίς συμβιβασμούς, ο Δρ Γουέιλ με βοήθησε να ανακτήσω τον από καιρό χαμένο γάμο μου με τον σύζυγό μου και επίσης να επαναφέρω τη ζωή μου στο φως όταν νόμιζα ότι όλα είχαν φύγει. Είμαι ένα νέο πλάσμα τώρα με τη βοήθεια του ισχυρού ξόρκι του. φίλοι εδώ, σας παρακαλώ να μην ψάξετε άλλο για spammers που ενεργούν ως πραγματικοί οδηγοί ορθογραφίας. είναι τόσο αληθινός στα λόγια του και τα λόγια του είναι ουσιαστικά. επικοινωνήστε μαζί του τώρα στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Θέλω να καταθέσω για τον ισχυρό DR WALE που έσωσε τη σχέση μου. Πρέπει να είμαι ένας από τους λίγους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείξω και να πω σε κάποιον πόσο ευγνώμων είμαι που κάνω τη Σχέση μου μια μελωδική και ομαλή Σχέση. Προσπάθησα να είμαι πιο θετική για τη σχέση μου με τον φίλο μου, φαίνεται ότι μου πήρε για πάντα. Μια άλλη κυρία πήρε τον αρραβωνιαστικό μου από κοντά μου και μετακόμισαν και οι δύο. Έκλαψα και τον έψαξα να επιστρέψει αλλά αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις μου ούτε να επιστρέψει τα μηνύματά μου. Ο φίλος μου μου σύστησε έναν ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος με βοήθησε να κάνω ένα πολύ δυνατό ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον αρραβωνιαστικό μου μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έμεινα έκπληκτος και έκπληκτος όταν ο αρραβωνιαστικός μου τηλεφώνησε να με παρακαλέσει για συγχώρεση και όλα αυτά εξαιτίας του ισχυρού ξόρκι αγάπης του DR WALE. Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε με τον DR WALE με τους ακόλουθους τρόπους εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα γάμου ή σχέσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας του, μπορείτε επίσης να τον καλέσετε ή να του γράψετε μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Χρειάζεστε πίσω τον πρώην σύζυγό σας ή θέλετε να σώσετε τον γάμο/τη σχέση σας από χωρισμό και διαζύγιο; μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το DR WALE WhatsApp/Viber στο +2347054019402
    Θέλω ο κόσμος να μάθει για αυτόν τον σπουδαίο ξόρκι αγάπης που είναι γνωστός ως DR WALE, έχει την τέλεια λύση σε ζητήματα σχέσεων και προβλήματα γάμου. Ο κύριος λόγος για τον οποίο πήγα στο DR WALE ήταν για λύση σχετικά με το πώς μπορώ να πάρω πίσω τον σύζυγό μου, επειδή τον τελευταίο καιρό ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε κάποιο πρόβλημα στο γάμο μας με κάποια άλλη κυρία, έχω διαβάσει πολλές μαρτυρίες για το Διαδίκτυο για αυτόν τον πανίσχυρο DR WALE και ήμουν τόσο ευχαριστημένος, οπότε αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από αυτόν, επικοινώνησα μαζί του και έκανε τέλεια δουλειά κάνοντας ένα αποτελεσματικό ξόρκι αγάπης στον γάμο μου που έκανε τον σύζυγό μου να επιστρέψει κοντά μου και να με παρακαλέσει συγχώρεση, και όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε εβδομάδες και έχουν περάσει περίπου 3 μήνες τώρα. Δεν θα σταματήσω να δημοσιεύω το όνομά του στο διαδίκτυο λόγω της καλής δουλειάς που κάνει. Θα σταματήσω την επαφή του για τη χρησιμότητα όσων χρειάζονται τη βοήθειά του. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DR WALE μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  64. παντρεύτηκα τον φίλο μου στο γυμνάσιο, έχουμε και οι δύο τρία παιδιά μαζί. ζούσαμε καλά μέχρι που ήρθε η θετή του μαμά να μας επισκεφτεί. μετά από μια εβδομάδα που έφυγε, ο σύζυγός μου άρχισε να έχει μια αστεία συμπεριφορά και εγώ. Ήμουν σοκαρισμένος και έκπληκτος γιατί ποτέ δεν ήξερα τι έκανα λάθος. μου είπε ότι τελειώνει το γάμο μας και θα πάρει και τα παιδιά μαζί του. επειδή ξέρω ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος με κακή καρδιά, απλά έπρεπε να ψάξω για λύση εγκαίρως. έτσι συνάντησα ότι ο DR WALE είδε πολλές καλές μαρτυρίες γι 'αυτόν. Έτσι, επικοινώνησα μαζί του και του είπα όλα όσα συνέβαιναν μαζί μου. Ο Δρ Γουέιλ μου είπε ότι θα ετοιμάσει ένα ξόρκι για μένα και μου ζήτησε να πάρω μερικά αντικείμενα για τα οποία πλήρωσα κι εγώ. Αφού έκανε το ξόρκι για μένα, αποδείχθηκε ότι ήταν η θετή μαμά του συζύγου μου που ήταν πίσω από όλα όσα συνέβαιναν στο γάμο μας. έκανε ένα ξόρκι πολύ χωριστά εγώ και ο άντρας μου, ο σύζυγός μου η θετή μαμά είναι τώρα σε ντροπή. όλα χάρη στον DR WALE που ήρθε σωστά για να με βοηθήσει από αυτό το χάος. Ο DR WALE είναι καλός άνθρωπος στα λόγια του. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε, και θα φέρει πίσω την ευτυχία σας. WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Γεια σε όλους, είμαι τόσο γεμάτος χαρά, χάρη στον DR WALE. Ο άντρας μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα πριν από μερικά χρόνια και ήμουν πολύ συντετριμμένος γιατί δεν του έκανα ποτέ τίποτα, έμεινα με τα δύο μου παιδιά και μια δουλειά που πληρώνει ελάχιστα. Σχεδόν τα παρατούσα μέχρι που είδα μια μαρτυρία στο διαδίκτυο για τον DR WALE και αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του. Του εξήγησα το πρόβλημά μου και με διαβεβαίωσε ότι θα δω ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από εβδομάδες, παραδόξως ο σύζυγός μου επέστρεψε την ημέρα μετά το ξόρκι παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω και υποσχέθηκε ότι δεν θα φύγει ποτέ. Ο σύζυγός μου έχει επιστρέψει εδώ και οκτώ μήνες και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, χαίρομαι που δεν αμφισβήτησα τον DR WALE γιατί σίγουρα μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα με γρήγορη ανακούφιση, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του για βοήθεια τώρα στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Είναι προνόμιο να μοιράζεσαι αυτή τη θαυματουργή μαρτυρία στον κόσμο. Ο σύζυγός μου με χώρισε Δεκαπέντε μήνες πριν και έχω γεμίσει τύψεις γιατί δεν ήξερα τι να κάνω για να διορθώσω προβλήματα με τον άντρα μου. Έψαξα για βοήθεια στο Διαδίκτυο για το πώς θα μπορούσα να λάβω βοήθεια στο γάμο μου και ανακάλυψα σπουδαίους μαρτυρητές για τον DR WALE που ήταν προοδευτικός με τα ξόρκια του. Ήρθα σε επαφή μαζί του και ιδού, ο Δρ Γουέιλ, μου είπε ότι θα μου ετοιμάσει ένα ξόρκι που θα φέρει πίσω τον άντρα μου. Ήμουν δύσπιστος, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να συνεργαστώ μαζί του. Αφού δούλεψα με τον DR WALE, μερικές μέρες αργότερα, ο σύζυγός μου μου τηλεφώνησε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι και από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα, ζούμε ειρηνικά. Επιστρέφει τώρα με τόση αγάπη και φροντίδα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω όλους ότι αυτός ο μάστορας έχει τη δύναμη να φέρει πίσω τους ερωτευμένους και το πιο εκπληκτικό είναι ότι η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή τώρα, κάθε μέρα είναι ευτυχία και χαρά. και δεν υπάρχει τίποτα σαν να είσαι με τον άντρα που αγαπάς. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα το DR WALE σε οποιονδήποτε εκεί έξω που χρειάζεται βοήθεια. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει!!. WhatsApp/Viber/Telegram του: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς ο DR WALE με βοήθησε να αποκαταστήσω το γάμο μου μετά από εννέα μήνες χωρισμού με τη γυναίκα μου λόγω καυγά και εκείνη έφυγε και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά κοντά μου, έκανα τόσα πολλά για να την πάρω πίσω, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε μέχρι είδα ένα σχόλιο στο διαδίκτυο όταν κάποιος κατέθεσε πώς ο DR WALE τη βοήθησε να αποκαταστήσει τον σύζυγό της και έτσι επικοινώνησα μαζί του μέσω του WhatsApp και αφού έγραψα το πρόβλημά μου με διαβεβαίωσε ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω με τη γυναίκα μου μέσα σε λίγες μέρες αφότου έκανε το ξόρκι της αγάπης, και αφού έκανε το ξόρκι, η γυναίκα μου επέστρεψε στο σπίτι και παρακάλεσε ότι λυπόταν πολύ σήμερα που επέστρεψα με τη γυναίκα μου και είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι και ζούμε ξανά μαζί. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να πάρουν την αγάπη τους πίσω, επικοινωνήστε με τον DR WALE γιατί είναι η τέλεια απάντηση στο πρόβλημά σας τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοήθεια που μου προσέφερε ο Δρ Ουέιλ και το έβδομο πνεύμα όταν είχα ένα πρόβλημα με τον γάμο μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια και με τον άντρα μου αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Μετά από τρία χρόνια γάμου ο άντρας μου άλλαξε ξαφνικά, είχε σχέση με μια κυρία έξω, το παρατήρησα τότε προσευχόμουν για θεϊκή παρέμβαση. Το πράγμα έγινε πιο σοβαρό που έπρεπε να το συζητήσω και με τη φίλη μου, προσευχήθηκα όμως ο άντρας μου να μην εγκαταλείψει την παράξενη γυναίκα. Ο άντρας μου μόλις ήρθε σπίτι μια μέρα. Πήρε μερικά ρούχα και άφησε εμένα και τα παιδιά για την ερωμένη του. Εκείνη τη στιγμή ήμουν μπερδεμένη μη γνωρίζοντας τι να κάνω ξανά γιατί έχασα τον άντρα μου και τον γάμο μου επίσης. έψαχνα για βοήθεια στο Διαδίκτυο, είδα πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται μαρτυρία για το πώς ο DR WALE και τα επτά πνεύματα τους βοηθούν με τα συζυγικά τους προβλήματα, έτσι επικοινώνησα μαζί του μέσω του WhatsApp +2347054019402 και του είπα το πρόβλημά μου και μου είπαν να να είστε ήρεμοι που ήρθα στο σωστό μέρος όπου μπορώ να το επιστρέψω στον άντρα μου μέσα στις επόμενες είκοσι μία ημέρες. Μου είπε τι πήγε στραβά με τον άντρα μου και πώς συνέβη. ότι ο γάμος μου θα αποκατασταθεί. Προς μεγάλη μου έκπληξη Πριν από τις είκοσι μία μέρα ο άντρας μου ήρθε στο γραφείο μου παρακαλώντας με γονατιστός να βρω ένα μέρος στην καρδιά μου να τον συγχωρήσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω στην αρχή νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Ο σύζυγός μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με απατήσει ποτέ ξανά και επιστρέψαμε πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι μαζί. φίλοι μου που διαβάζουν αυτό τώρα, η περίπτωσή σας δεν είναι και η χειρότερη, γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή στον DR WALE και τα επτά πνεύματα.. Κάνουν εκπλήξεις.. Ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μπορεί να φτιάξει τη σχέση σας με τον πρώην σύντροφό σας. Ευχαριστώ τον Θεό που χρησιμοποίησε τον DR WALE για να σώσει τον γάμο μου. επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Τι θα μπορούσα να είχα κάνει αν όχι ο DR WALE που αποκατέστησε το γάμο μου και έφερε την ειρήνη στο σπίτι μου, θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων ΔΡ. Ουάιλ, ο άντρας μου έφυγε για άλλη γυναίκα, με άφησε με τα τρία μας παιδιά, μπερδεύτηκα και ραγισμένη καρδιά παραλίγο να χάσω έναν από τους γιους μου στις διαδικασίες που συζητάω με μια φίλη μου και μου είπε για τον DR WALE και πώς τη βοήθησε στο παρελθόν, οπότε επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια και μου υποσχέθηκε ότι μετά από λίγο μέρες που ο σύζυγός μου πρόκειται να με πάρει τηλέφωνο και να μου ζητήσει συγγνώμη για τη συγχώρεση, πιστεύω πραγματικά σε αυτόν γιατί έχω δει πολλά καλά νέα για αυτόν στο διαδίκτυο, μου είπε τι να κάνω και έκανα ό,τι μου ζήτησε να κάνω, μετά από μερικές μέρες που χτύπησε το τηλέφωνό μου και προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν ο σύζυγός μου που άρχισε να τηλεφωνεί και να με παρακαλεί να τον συγχωρήσω για κάθε πράγμα που με έκανε να περάσω, οπότε τον συγχώρεσα και τώρα ζούμε ξανά ευτυχισμένοι, λέω όλα τα ευχαριστώ στον DR WALE. Εδώ είναι οι επαφές του εάν περνάτε από οποιοδήποτε συζυγικό άγχος, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε μαζί του για λύση και σας υπόσχομαι ότι όλο το πρόβλημά σας θα λυθεί. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Γιατί να πονάς στον εαυτό σου, γιατί να αφήνεις την κατάθλιψη να σε καταβροχθίσει όταν μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με τον Δρ WALE για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
    Έχετε δικαστική υπόθεση
    Ψάχνουν για προαγωγή
    Θέλετε να κερδίσετε ένα παιχνίδι τζάκποτ Λοταρίας
    Το HIV/AIDS σας μπορεί να θεραπευτεί
    Πάσχετε από εγκεφαλικό
    Πάσχετε από Καρκίνο
    Έχετε χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων
    Θέλετε να διορθώσετε τον κατεστραμμένο γάμο σας
    Θέλετε να φέρετε πίσω τον πρώην εραστή σας
    Έχετε ασθένεια/λοίμωξη που θέλετε να θεραπεύσετε
    Χρειάζεστε θεραπεία για τον ιό του απλού έρπητα 2/ PCOS
    και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
    επικοινωνήστε με τον DR WALE σήμερα θα φέρω πίσω όλη σας την ευτυχία και θα σας κάνω ξανά ευτυχισμένο.
    Επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber/Telegram του:+2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς πήρα πίσω τον άντρα μου. Ο άντρας μου με άφησε χωρίς λόγο πριν από τέσσερα χρόνια. Μετακόμισε με μια άλλη γυναίκα, ένιωσα να αυτοκτονήσω, η ζωή μου έγινε πολύ πικρή και θλίψη. Στη συνέχεια, μια μέρα, ένας φίλος μου μου είπε για έναν εξαιρετικό ξόρκι που είναι πολύ καλός και είπε ότι του έδωσε κάποιους τυχερούς αριθμούς που έπαιξε σε μια κλήρωση και κέρδισε. Τελευταία φορά που έλεγξα ήξερα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον φίλο μου πριν, οπότε όταν μου είπε ότι το ξόρκι τον βοήθησε να κερδίσει, πίστεψα τα λόγια του. Μου είπε ότι ο DR WALE θα φέρει πίσω την ευτυχία μου χωρίς να κοιτάξω πού αλλού μπορώ να απευθυνθώ στον DR WALE. Χρησιμοποίησα το ξόρκι που μου έδωσε και μέσα σε μια εβδομάδα αργότερα έλαβα μια κλήση από τον αγαπημένο μου σύζυγο. Μου ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε σε μένα. Μου έδωσε ακόμη και μερικά γλυκά δώρα ως μέσο αποζημίωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Σας ευχαριστώ DR WALE, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω
    WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com
    Μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα όπως π.
    (1) Αν θέλεις τον πρώην σου πίσω.
    (2) χρειάζεστε διαζύγιο στη σχέση σας.
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Θέλετε γυναίκες και άνδρες να τρέχουν πίσω σας.
    (5) Αν θέλεις παιδί.
    (6) Θέλεις να είσαι πλούσιος.
    (7) Θέλετε να δέσετε τον άντρα και τη γυναίκα σας για να είναι δικοί σας για πάντα.
    (8) Εάν χρειάζεστε μια οικονομική θέση.
    (9) Μπορεί να σε κάνει έγκυο.
    (10) Μπορεί να σας θεραπεύσει από οποιεσδήποτε ασθένειες.

    ReplyDelete
  72. Πληγώθηκα και ράγισα όταν προέκυψε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στον γάμο μου πριν από έξι μήνες, μεταξύ εμένα και του συζύγου μου. τόσο τρομερό που πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο για διαζύγιο. είπε ότι δεν ήθελε να μείνει ποτέ ξανά μαζί μου και ότι δεν με αγαπούσε πια. Έτσι μάζεψε έξω από το σπίτι και έκανε εμένα και τα παιδιά μου να περάσουμε έντονους πόνους. Προσπάθησα όλα τα δυνατά μου μέσα για να τον πάρω πίσω, μετά από πολλή ικεσία, αλλά όλα μάταια. Και επιβεβαίωσε ότι πήρε την απόφασή του και δεν ήθελε να με ξαναδεί. Έτσι ένα βράδυ, καθώς επέστρεφα από τη δουλειά, συνάντησα έναν παλιό μου φίλο που ρώτησε τον άντρα μου. Του εξήγησα τα πάντα, οπότε μου είπε ότι ο μόνος τρόπος να πάρω πίσω τον σύζυγό μου είναι να επισκεφτώ έναν ξυλουργό, γιατί πραγματικά λειτούργησε και σε αυτόν. η εμπιστοσύνη και η πίστη που έχω σε αυτό ο φίλος μου με κάνει να παίρνω τα λόγια του στα σοβαρά, του είπα να μου επικοινωνήσει με το άτομο που τον βοηθά, Στη συνέχεια μου έδωσε τον DR WALE WHATSAPP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +2347054019402. Έτσι το επόμενο πρωί, έστειλα ένα μήνυμα στον DR WALE. Μιλήσαμε και οι δύο και με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω πίσω τον άντρα μου μέσα σε μια εβδομάδα. Τι καταπληκτική δήλωση, ο Δρ Γουέιλ μου είπε όλα όσα πρέπει να κάνω. Παραδόξως, ο σύζυγός μου, ο οποίος δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους έξι μήνες, μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει ότι επέστρεφε. Τόσο εκπληκτικό!! Έτσι γύρισε την ίδια μέρα, με πολλή αγάπη και χαρά, και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε σε εμένα και στα παιδιά μας. Τότε από εκείνη την ημέρα, η σχέση μας ήταν τώρα πιο δυνατή από ό,τι ήταν πριν. Θα σας συμβουλέψω εκεί έξω εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει.. WhatsApp: +2347054019402 ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tα παραμύθια του Disney... The stories uncovered

Μερικές φορές, ξανά βλέποντας μια παιδική ταινία ως ενήλικος, παρατηρείς πράγματα τα οποία δε θα μπορούσες να καταλάβεις ως παιδί. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω μερικά από τα κλασικά παραμύθια Disney, και να τους δώσω μια διαφορετική ερμηνεία, που αντικατοπτρίζει περισσότερο τον αληθινό κόσμο και όχι αυτό των παιδιών. Σταχτομπούτα Ξεκινάω λοιπόν με το παραμύθι ύμνος στον μαλάκα. Και με τις 2 έννοιες. Θα σας εξηγήσω αμέσως. Απο τη πλευρά της Σταχτομπούτας, το μόνο που βλέπουμε, είναι μια γκόμενα με προσωπικότητα επιπέδου χαμηλότερου και απο της πατάτας!!  Αντί να διεκδικήσει αυτό που ήταν δικό της, άφησε τη μητριά και τα άλλα 2 σιχάματα, τις κόρες της, να την ποδοπατήσουν και να την κάνουν δούλα. Κι αυτή σα μαλάκας εξακολουθούσε να είναι γλυκιά και αγαπητή και να τους κάνει τις μπουγάδες.  Κι εδω πάμε στη δεύτερη κατηγορία μαλάκα. Ο πρίγκιπας της Σταχτομπούτας είναι το μεγαλύτερο αρχίδι του κόσμου. Εμ έλειπε το ταξιδάκι του, εμ γύρισε πίσω και ο μπαμπάκας του οργάνωσε το